Home Openingsuren Specialisaties Occasies Contactpagina Prijsaanvraag Links  
 
 Garage - autohandel NOVAMOTOR
 

Nova motor werd gestart op 1 oktober 2000. We zijn een multi-merken garage die onderhouds- en herstellingswerkzaamheden uitvoeren op alle personen- en lichte bedrijfswagens.

De focus van onze activiteiten ligt enerzijds op het algemeen onderhoud en de mechanische herstellingen van het voertuig. Daarvoor beschikken wij over een uiterst uitgebreid gamma moderne gereedschappen om alle routine klussen zonder moeite te klaren. Deze variëren van een gewone onderhoudsbeurt tot de grotere mechanische herstellingen aan het voertuig.

Anderzijds voeren wij ook uiterst precieze diagnose en dito herstellingen uit. Daarvoor beschikken wij over een hele resem diagnosemateriaal .

Naast een lange waslijst van gereedschappen, diagnosetools en technische documentatie is vakkennis het belangrijkste instrument. Ik durf dan ook te stellen dat dit een hele sterke schakel is binnen onze garage. Met een degelijke opleiding als graduaat automechanica, en constante bijscholing zorg ik ervoor dat we steeds op hoog niveau kunnen presteren. Al deze punten en een jarenlange ervaring bij diverse automerken zorgen ervoor dat ik garant sta om ieder onderhoud of herstelling van uw voertuig tot een goed einde te brengen.

Wij blijven elke dag opnieuw streven om de aan ons toevertrouwde voertuigen met de nodige zorg en precisie te herstellen, zodat elke klant een tevreden klant is. Hebt u vragen, of wenst u bijkomende inlichtingen?

Contacteer ons! Wij zullen uw vertrouwen niet beschamen!

Stefan Nollet

 

Binnenzicht garage

 

Binnenzicht garage

Onze gegevens
Kapellestraat 1
8940 Geluwe
Tel. : 056/53 09 50
 
 
   
Copyright 2010 - Stefan Nollet - Novamotor BVBA Geluwe - Created by ZIPWEB-d-SIGN 2010